Klanten aan het woord
koopmans quote “Voortreffelijk"   koopmans quote “Prima Service”

Nadat onze cv ketel het had begeven hebben wij diverse installatiebedrijven benaderd voor een offerte. Geen van de bedrijven nam de moeite om contact op te nemen waardoor ons de de moed in de schoenen zakte. Gelukkig werd ons vertrouwen snel hersteld door Koopmans Installatietechniek omdat de gevraagde offerte voor een nieuwe ketel binnen een halfuur via de mail werd toegestuurd. Naast het vervangen van de ketel wilden wij ook een airco aan laten leggen. Hiervoor is er een specialist bij ons geweest om de situatie te beoordelen en de wensen te bespreken. Omdat de servicegraad bij Koopmans zo hoog ligt hebben wij de installatie van de ketel bij hen in opdracht gegeven. Dit vond zelfs de volgende dag plaats. Ongekend natuurlijk. Door de grote vraag naar Airco's en de productiestop vanwege corona was de levering van de airco installatie niet direct mogelijk maar ondanks dat werd die toch enkele weken later naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Wij kunnen niets bedenken dat niet naar behoren is uitgevoerd. Integendeel. Wij bevelen deze installateur met zijn vakbekwame mensen iedereen aan. We zijn alvast met de buren begonnen!

Casper
 

Wij zijn goed geholpen. Onze oude ketel deed niets meer. Gelukkig dezelfde dag al een adviseur en de volgende dag een nieuwe ketel geplaatst. Prima service dus

Mayke

 

 

koopmans quote “Herfstactie”   koopmans quote “Geduld bij oplossen van waterleidinglek”

Bedankt Koopmans, voor het gratis onderhoud de CV Ketel, Superblij met de gewonnen HERFSTACTIE prijs.

Janneke
 

Ik wil iedereen van harte bedanken voor de hulp om het waterleidinglek op te lossen Dank voor het geduld: Paul, Margo, Paul, Peter, Tiny en al diegene die ik vergeten ben.

Monique

 

 

koopmans quote “Betrouwbare en duurzame partner”   koopmans quote “Goed telefonisch overleg”

Theo Koopmans en Margo Degen toonden de jury hoe ze een degelijke, betrouwbare en duurzame partner zijn voor een grote vaste klantenkring. Een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de klant staan centraal

Jury Ondernemer van het Jaar 2017 Beuningen
 

Het is goed dat er zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden goed telefonisch overleg is. Dit voorkomt onenigheid na afloop van de werkzaamheden. Fijn bedrijf, fijne jongens om mee te werken. 

 

koopmans quote “Alles binnen de gestelde termijn voltooid”   koopmans quote “Hele goede service en een fijne samenwerking”

Het vervangen van de Cv-ketels moest binnen een zeer straks tijdschema gerealiseerd worden. Door een goede organisatie en coördinatie van uw zijde heeft u dat binnen de gestelde termijn voltooid.
Wij kunnen daarom dus terug kijken op een zeer goede samenwerking.
 

Het is altijd prettig samenwerken met jullie en jullie plezierige vakmensen. Of dit nu voor onze woning of zakelijk is.

Wij herkennen bij jullie dezelfde hoge mate van professionaliteit, klantgerichtheid en deskundigheid die ook wij nastreven.

 

koopmans quote “Zeer uitgebreid advies voor onze installatie”      

Wij zijn zeer tevreden over de vervanging van de onze Cv-ketel. Na een persoonlijk gesprek kregen wij een offerte met een uitgebreid advies.

Binnen één dag werd onze oude ketel weggehaald en de nieuwe geplaatst. De monteur heeft alles keurig achtergelaten.

Kortom, een tevreden klant erbij

   

personeelbalk 

Contact

Koopmans Installatietechniek
Van Heemstraweg 12B
6644 KG Ewijk
(0487) 525 005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storingen

Voor storingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch contact met ons opnemen via (0487) 525 005.

  Lid van      TechniekNederland Logo Wit